Psychedelic Pointer

lördag 30 oktober 2010

fredag 29 oktober 2010

Halloween i balsalen!






Idag är det halloween i balsalen!!Det är guldpandadag idag!! Och Max & Ella är inne just nu!!! Ella är häxa & och Max är spöke. Jag är zombie *.* =P.


Vi har haft en Talang-tävling i skolan. Jag var programledare. Hon som vann hette Ellen och hon spela cello.





Custom Glitter Text

torsdag 28 oktober 2010

Klassfest!! (Halloween)

Jag ska på klass fest kl 18.30. Det är en halloween fest! Jag ska va spöke! Det kommer bli jätte roligt där! =D. Jag vet inte mer vad jag ska skriva! Jo,Carl Caruso har klätt ut sig till bonez. Max behövde dra av masken på Carl för att veta att det var han! Det är ju ett riktigt Halloween-spratt =P. Man ska köra sten sax påse mot honom, jag vann och då får man välja om man vill han en dräkt eller pengar. Jag tog pengar =P. Nu måste jag byta om så... VAR LÄSKIG!!



Custom Glitter Text

tisdag 26 oktober 2010

Spotify!

Jag brukar alltid lyssna på spotify när jag spelar panfu. Här är en bild från spotify på det populäraste i världen och mina favvisar:
Till vänster är det mina favvisar. 1. DJ Got Us Fallin' In Love med Usher feat. Pitbull 2. Airplanes med B.o.B feat. Heyley of Paramore 3. Waka Waka med Shakira. Till höger är det populäraste, då är det: 1. Love The Way You Lie med Eminem feat. Rihanna 2. Only girl med Rihanna 3. Just The Way You Are med Bruno Mars (Det lyser ljusblått för det är min favorit låt). Jag ursäktar bilden, den blev inte så bra ser ni =/ .


Tack Mimmy2345! Jag länka hennes blogg, hon länka min blogg. Nu är vi kvitt! =D Jag bara skoja =D .

Håll höjd!!



Custom Glitter Text

måndag 25 oktober 2010

Ella inne!










Ella var inne!! Jag har tyvär ingen bild jag trodde jag hade det men... Jo, Bilden som ska in på galleriet:Fin eller ful? det var nåt jätte konstigt med paint för då kom bakrunden med i bilden så det blev helt grönt.




Ett bloggfan som heterMinou7! Hon ville va med på bild igen :P. Hon vill va med i många bloggar.


Jag samlar ihop till Indiana Jones dräkten:Jag såg Indiana Jones på TV igår kväll. Den var jätte lång men rolig =). Jag har hatten, byxorna men inte skorna och tröjan. Jag tycker om tröjan =S. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva så... HÅLL HÖJD!!



Custom Glitter Text

söndag 24 oktober 2010

Frågor?

Har ni frågor om mig? Skriv en kommentar om ni vill fråga något. Jag kollar kommentarerna ganska ofta. Jag har fått två frågor om jag kan länka till deras bloggar? Svar: Javisst, Dom som har frågat är Kly84 & Mimmy2345. Här är deras bloggar! Klys: klypanfu.blogg.se Mimmys: turemusbus.blogg.se . Dom bloggarna äger! Mimmy & Kly vill ha fler läsare. Så kolla deras bloggar!

Ni vet tävlingen? Det är två som har kommenterat, det är FB5 och Elon00.

Jag har skickat en bild till Ella och Max! Den kommer synas i deras galleri! Ni får se bilden när den kommer ut :( . För det gick inte överföra bilden ;( .

jag ska spela panfu nu så... HÅLL HÖJD!!


Custom Glitter Text

lördag 23 oktober 2010

Kly84's möte om...

Här är 3 bilder från Kly's möte om mobbning och miljön:



STOPP MOT MOBBNINGEN!!WWF gör ett bra jobb.Det var ganska många som kom! Det var kul!
Jag har gjort en gammal reklamfilm för min blogg som min granne Klara filmade. Den är från i somras:


Tycker ni den är bra? Man ser inte så bra på mitt ansikte... Håll höjd!


Custom Glitter Text

Många kommentarer!

Jag har fått ganska många kommentarer nu :). Tack så mycket för er som fattat hur man kommenterar! Nu blir det fart på kommentarerna! Hihi

Det skulle va fotbollsträning idag men jag orkade inte gå på den. Den skulle börja kl 10.00 men jag var alldeles för trött imorse.

Kly84 ville att jag skulle länka till hennes blogg, Här kommer den: klypanfu.blogg.se :). Jag tror jag kommer på hennes träff kl 18.00 i djungeln. Servern va Pandaland.

Det var ett bloggfan som ville va med i bloggen men hon försvann. Hon hette typ Inex. Om ni ser henne nån gång varna mig, för jag lova henne.

Håll höjd!!


Custom Glitter Text

torsdag 21 oktober 2010

Adventure Quest!!

Jag spelar ett online-spel som heter Adventure Quest . Det är ett krigspel men inget blog. Det tycker jag är bra för jag gillar inte blod. Jag heter Rikard von kruse där. Här en bild från aq (Det kallar AQ): Det är jätte roligt men inte roligare än panfu. För man kan inte chatta bara om man är "upgrade", upgrade är som guldpaket på panfu. Har ni hört? Max är i knipa för på undervattenskolan-festen så skulle Max kasta ett papperflygplan som skulle till Ella men det hammna hos penny! Det stod typ Jag gillar dig eller nåt sånt. Ella är jätte sur på Max! Hon vill inte ens skriva ett blogg-inlägg med honom! Det är inte bra :S . Jag ska spela panfu och nu är chatten tillbaka! Så Håll höjd!



Custom Glitter Text

tisdag 19 oktober 2010

Avstängd i panfu ;(

Jag är avstängd i panfu ;( ;( . Just idag är det ju ett fet hip-hop party! :( . Svaret är Mars men jag kommer inte inn :(. Hoppas det fortsätter i morgon :(.

Jag ska göra en tävling. På det här in lägget:

Det var en sen kväll, nästan natt på stadshotellet och herr Nilsson låg i sängen och läste. Han kunde inte sova, sängen var alldeles för hård. Därför låg han nu vaken trots klockan var så mycket. Då knackades det plötsligt på dörren och en man i röd träningsoverall steg in i rummet. När han fick syn på herr Nilsson ursäktade han sig hastigt.
- Ursäkta, jag måste gått fel. Jag trodde det här var mitt rum.
Mannen gick ut ur rummet. Herr Nilsson funderade ett slag, sen ringde han polisen.
- Jag tror det finns en tjuv på stadshotellet!

Varför trodde herr Nilsson att mannen var en tjuv?
Kan ni svaret? Jag kommer lotta ut 3 finalister. Skriv ert svar i en kommentar! Håll höjd!!


Custom Glitter Text

måndag 18 oktober 2010

Veckans panda!

Här är veckans panda:Mollymo! Hon är en jätte bra vän! håll höjd!!


Custom Glitter Text


P.s. kort inlägg

söndag 17 oktober 2010

Över 1000 besökare!

Nu har jag över 1000 besökare!! Det är jätte kul! Tack för att ni kollat min blogg så mycket! Ni är bara bäst! Tack tack tack!!!

Nu ska jag berätta vad som hände på min promenad med mamma och mina syskon. När vi var ute bara lite på gården. Då var det en bil som stod där. Min lillebror hade sin trehjuling Och han snuddade vid bilen och så börja han gapa och skrika. Då upptäckte mamma att det var en gammal gubbe i bilen som satt och sov!! :D Vi börja gapskratta för vi inte märkte honom först! :D :D :D :D . Sen gick vi till en park. Vi hade en drick-yogurt med oss. Jag fick ta 5 klunkar min lillasyster fick ta 12 eller 13! Orättvist tyckte jag också var jag jätte sur. Sen kom vi på en jätte rolig lek i en rutchkana :D . Sen gick vi hem och åt våfflor :P . Håll höjd!!


Custom Glitter Text

Ny header!

Nu har jag ny header! Tack Lomise! (Jag läste hennes inlägg om hur man gör en header) Tycker ni den blev bra? Fin eller ful? Kommentera! (Jag tvingar er inte) men jag skulle gärna vilja ha en till kommentar. Det är två som har kommentrat. Pappa och Sheris :). Tack så mycket! Ett blogg-fan



Minou7! Hon ville gärna va med i bloggen. :) När jag höll på med headern så pratade väldigt många med mig så det tog ganska långt tid :P. Håll höjd!!



Custom Glitter Text

lördag 16 oktober 2010

Bild

Nu kommer bilden:
Oj! jag tror jag glömde spara den i PNG äsch! Juste som jag hållde på och glömma. Astrixa bilden!

Håll höjd!!


Custom Glitter Text

Resultat för matchen!

Jag har resultatet till matchen... Vi vann med 6-2!! Jag gjorde inga mål denna gång. Nu sitter jag här och äter godis mmm... Det var länge sen jag la in en bild från panfu! Jag gör det senare. Det här blir ett väldigt kort inlägg men... det kommer ju en bild senare. Håll höjd!!


Custom Glitter Text

Match och kommentarer

Jag ska på match senare, vi möter Sirius. Vi kommer spela innomhus med konstgräs. Hoppas vi vinner!! Nu till kommentarerna. Jag förstår er när ni säger "Jag vet inte hur man kommenterar på din blogg" Nu ska jag berätta: Det står 0 eller nåt annat lite nedanför på inlägget. Där klickar man sen där det står google-konto, där är det en pil som man klickar på så kommer det upp. Längst ner står det Anonym men ett snäpp upp står det "Namn/webbadress" Där klickar man då kommer det upp att man ska skriva sitt namn/panfunamn men skriv inte i webbadress för då måste jag/ni rikta pilen på där nammnet står. Har ni förstått nu? Håll höjd!


Custom Glitter Text

fredag 15 oktober 2010

Trollunge-fest!

Har varit på fest för min lillebror hade en fest för sitt dagis (Han är 2 år). På vägen hem så sa jag att det snöa! Men det var hagel... tråkigt att det inte var snö. För då skulle det vart ett tecken på att det blir vinter. Jag fyller ju år 25:te december. Man får ganska många presenter på två dagar :P. Jag har vart hos en granne. Där spela jag typ Halo 2 och 3. Jag har glömt och lägga in sh123s blogg men nu ska jag göra det. Nu ska jag sluta skriva hej eller nåt sånt. Tror det var allt... Nej! det var det inte det är ju FREDAGSMYS!!! Det var allt. Håll höjd!!


Custom Glitter Text

torsdag 14 oktober 2010

Hoppsan!

Hej! Förlåt att jag inte skrivit på 2 dagar! Nu undrar ni säkert varför jag inte skrivit: Första dagen (alltså tisdag) så glömmde jag typ bort bloggen (kanske inte riktigt glömma bloggen). Och andra dagen så var jag på fotbollsträning och kom hem kl 20.00. Då var datan avsängd och mamma sa att jag inte fick sätta på datorn. Föressten har ni sett min nya logo? Det tror jag nog ;). Nu ska jag spela panfu! Håll höjd!!


Custom Glitter Text


P.s. Jag har lagt in ackeees blogg på "Bästa bloggarna" Jag ska lägga in sh123 nu. Det är bara och säga till om ni vill att er blogg ska komma med där!

måndag 11 oktober 2010

Veckans panda!

Go'kväll! Här är veckans panda!:
Hon är en snäll panda! Håll höjd!


Custom Glitter Text

Hemma idag...

Hej! Jag har varit hemma idag. Jag har lite ont i magen :(. Jag har spelat panfu i smyg. Även om jag inte fick det :oops:. Där träffa jag Thaili och Petshop00. Vi hade jätte kul! Vi spela "Hot boom" Sen prata vi lite i petshops koja. Det här blev ett ganska kort inlägg men... äsch! Håll höjd!!


Custom Glitter Text

söndag 10 oktober 2010

Kräftor!!

Hejssan! Nu har jag ätit kräftor! Mmm... Zmazkenz! hahahahaha! Jag har spelat lite Wii på vår pytte-lilla TV (andra TVn) Gäsp Godnatt! ZzZzZzZzZzZzZ skoja! Håll höjd!!


Custom Glitter Text

Panfumaskerad!

Hej! Jag ska ha en panfumaskerad med Pexy05.
Dag: Tisdag
Tid: 17.00
Plats: Balsalen
Serv: Pandaland

Ha på er nåt roligt elletr läskigt eller vad ni vill! Håll höjd!!


Custom Glitter Text

Jag är bäst!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Oj hej! Jag har spelat matchen nu och... TRUMMVIRVEL! Jag gjorde 2 måååål!!!!!!!!! Jag är helt överlycklig! Har precis duschat! Oj jag skriver med utroppstecken istället för punkt! hahahahaha! JAG ÄR BÄÄST!!!!!! :P :P :P :P :D :D :D :D Håll höjd!!


Custom Glitter Text

Fotbollsmatch

Hej! Idag har jag fotbollsmatch mot Almunge. Det är första träningsmatchen. Hoppas jag gör mål! Det var länge sen. Jag har bara gjort 1 mål i min karriär. Vi har städdag på vår gård (Jag bor i lägenhet) Jag hjälper inte till för jag ska på matchen. Håll höjd!!

Custom Glitter Text

lördag 9 oktober 2010

Har varit och spelat lite

Tja! Nu har jag vart och spelat fotboll på min skola med en kompis. Kolla nyss på ett pogram där dom gör alla INTE roliga möjliga saker. Dom gör livsfarliga saker men det ser väldigt roligt ut. Nu är kakan nästan färdig, Vi ska äta den imorgon. För då ska vi åka till kusinerna. Glasyren på kakan blev bra, Den skulle inte bli så bra om inte Pappa hjälpte till. Nu ska jag spela panfu! Håll höjd!! ET69

Fotbollsträning

Hej! Har varit på fotbollsträning. Ganska jobbigt och... jag kom lite försent :oops: Min lillasyster har med en kompis med hem. Och lillebror-huliganen (Han är galen!) Vet jag inte. Nu ska jag spela panfu sen ska jag äta marsmallow :P Håll höjd!! ET69

fredag 8 oktober 2010

Fredagsmys! + Panfuträffen + Max inne!

Hej! Förlåt om jag inte skrivit ett inlägg tidigare. "Nu är det dags för fredagsmys hoppas inte föreldrana stör"! Hehe Idag är det ju fredag... Det innebär att det är FREDAGSMYYS!!! Jippiiee!! Chipps och popcorn låter smaskens. Vet inte vad jag ska äta i kväll. Just det, det här med panfuträffen... Det var INGEN som kom inte ens emilio10 :( :(:( :(. Gud! om kanske Pomis_10 eller Lomise skulle ha en träff skulle det var helt fullt. Ja föressten var Panfu_Max inne idag:Det var kul! Håll höjd! ET69

onsdag 6 oktober 2010

Guuuud!!!

Tjenare! Förlåt om jag inte har skrivit idag. För jag har varit hos en kompis, där spela vi "Fifa 11" på wii för vi båda är helt galna i fotboll. Sen åkte jag med honom på fotbollsträning. Fotbollsträningen var urjobbig! Vi sprang typ hela träningen pust... Nu kom jag hem och ska kanske kolla några bloggar sen typ titta på TV. Oki doki :) Håll Höjd!! ET69

tisdag 5 oktober 2010

Panfuträff!!

Tjena jag ska ha en panfu träff på fredag med Emilio10

Var?: I Kamarias torn
När?: Klockan 5 på fredag
Server?: Pandaland

Kom gärna på träffen Emilio skriver också om det här på sin blogg

Håll höjd! ET69 och Emilio10

Kommer inte på vad jag ska skriva...?

Hej! Vet inte vad jag ska skriva...? Jag ska äta strax, sen ska typ mamma jobba på datorn. Det är därför mamma jobbar så jag inte kan skriva så mycket :(. Just när det är en blogg-tävling :(. Jag är sur på mamma nu >:( hehe. Har varit inne på panfu då sa sh123 att hon skulle göra en film. Då ville jag va med! :). Min lillebror kollar typ på Nasse (En björn som inte fattar nånting) Och lillsyrran är typ ute. Mamma lagar mat, och pappa är på jobbet. Jag sitter här och skriver. Nu ska jag äta Håll höjd!! ET69

måndag 4 oktober 2010

Dagens panda!

Hejsan!! Här är dagens panda, en av mina panfusyrror!:En riktigt snäll panda är Pompomkitty! Håll höjd!! ET69

söndag 3 oktober 2010

Förlåt mig!

Hejssan!! Förlåt för jag inte ha skrivit. För jag har varit på en scouthajk (det är som en övernattning i naturen). Det var i alla fall jätte kul men jag sov inte så bra i natt :(. Det var jätte kallt! brrr... Har precis hjälpt min lilla syster att sätta på mitt "Wii". hon ville spela "Wii sports" Nu ska jag spela panfu en stund, Sen ska jag nog spela Wii med syrran. Håll höjd!! ET69